VID VALIČ – Seks po slovensko

Seks je nekaj kar povezuje vse ljudi.

Zaradi seksa obstajamo. Vendar je zanimivo, da vsak narod gleda na seks malce drugače. Kako seksamo pa Slovenci in Slovenke?


Vid Valič v svoji novi predstavi z naslovom »Seks po slovensko« govori o svojih seksualnih in aseksualnih anekdotah, ki jih je bilo za nekatere malo, za druge veliko, spet za tretje pa tam tam. Obenem pa pogleda na seks tudi bolj na široko. Kakšen je vpliv seksa na slovensko družbo, gospodarstvo, politiko in naše vsakdanje življenje. Zakaj nekateri moški pridržijo vrata samo njim privlačnim ženskam, druge pa ignorirajo? Zakaj nekatere ženske obtožijo spolnega nadlegovanja samo sodelavce, ki jim niso privlačni, ta luštni pa jim lahko reče kar hoče? Ali res raje kupujemo cenene izdelke namesto kakovostnih samo zato, ker se ceneni promovirajo preko seksa? Ali res volimo politike, s katerimi bi radi spali? Kakšne so ženske mokre sanje? Kaj vse smo moški pripravljeni narediti za ženski orgazem.


Predvsem pa je predstava primerna za vse, ki se zabavate ob seksi anekdotah, radi malce razbijate tabuje in ste stari nad 16 let.

Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 29. novembra 2019 ob 19. uri v Kultrunem domu Radlje.

VSTOPNICE ZA PREDSTAVO bodo na voljo od 25. novembra v trgovini Zdrav obrok (Mariborska cesta 2, 230 Radlje ob Dravi) po ceni 17€.

Vse dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 040 741 242 (Petra).