MOŠKA COPATA

MOŠKA COPATA
komedija

Ranko Babić
Špas teater

Kaj tako navdušuje Slovence, da je predstava tako popularna?

Vsi moški so copate. A le pravi moški si to upa povedati na glas! In če se bosta po predstavi v postelji ‘zložila v žličko’ in se med smehom zazibala v… khm… Za posledice ne odgovarjamo!
Resnica namreč še nikoli ni bila tako zabavna kot v tej komediji, ki se brez izjem in dlake na jeziku (no, mogoče pa tudi) dotika prav vsega: od spominov na izgubo nedolžnosti, do prvega skupnega dopusta s punco, rojstva prvega otroka in krutega spoznanja, da niso vsi dojenčki ljubi.

Izvedeli boste, kakšen izgovor uporabiti, ko vas zasačijo pri »igranju s samim seboj«, zakaj morate paziti, kakšno ime izbrati za svojega otroka in katere spolne prakse lahko usodno vplivajo na vajin odnos. Namesto vas je namreč vse te boleče lekcije odnosa s samim seboj in nasprotnim spolom izkusil Ranko.

Raziskave so pokazale, da moški, ki pomagajo pri gospodinjskih opravilih, več seksajo.

Moški hodijo v službo, moški dvigujejo uteži, moški pijejo pivo, moški ne spuščajo deske na stranišču, moški perejo, moški  likajo, moški kuhajo in moški vzgajajo otroke. Prav take obožujemo! In prav take tudi iščemo! Kdo si torej še upa trditi, da je slabo, če je moški copata?!

Komik Ranko Babić preprosto prizna: za svojo žensko bi naredil vse, četudi v posteljo pride…neobrita.

Vstopnice bodo na voljo po ceni 17€ v Parfumeriji Uran, Koroška cesta 4, Radlje ob Dravi in uro pred predstavo na blagajni Kulturnega doma Radlje.

V soboto, 22. decembra 2018 smo v Kulturnem domu Radlje gostili Ranka Babića z njegovo monokomedijo. Odzivi obiskovalcev so povedali več kot tisoč besed. Ranko nas je na zabaven in humorističen način spomnil kakšno je življenje v zvezi in otroki. Seveda pa vsi vemo, da v vsakem hecu najdemo tudi resnico 😉

Hvala vsem, ki ste si prišli ogledati zadnjo predstavo v letošnjem letu, naslednja pa že konec januarja!

Foto: Doris S.