DEKLIŠČINA

DEKLIŠČINA komedija

Urška Vučak, Sebastjan Starič, Nataška Ralijan, Tadej Pišek, Jože Doberšek,
Maja Martina Merljak, Lara Jankovič, Jernej Čampelj
Špas teater

Vse ženske brez izjeme, skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je treba najti! Že res, da seksi glasbeni hiti zažgejo, ampak brez moških ne gre.

»Dekleta, čaka nas nora noč! Saj veste, »vse, kar se ne sme« in kar se za dekliščino še kako spodobi!«

Kadar se zberejo ženske prijateljice, ni nikoli brezveznih tém – vse na tem svetu je pomembno! In ko v zanosu pogovor steče na dekliščino, moški striptiz in ‘zadnji ples’ na svobodi, hitro prebudijo levinje v sebi … in se potem, ko gre zares, enako hitro strgajo z verige…

Vroč in sočen večer se odvija v nočnem klubu, s polnokrvnimi slačifanti in spektakularno zabavo, ki jih slednjič pripelje do usodnega,  nebrzdanega – jaaaaaaa!

Gledališka različica velike britanske uspešnice za vsa čutila Do nazga je že pred 20 leti razgalila, kako znajo ženske na striptiz moških večerih hitro najti zver v sebi! Vzklikanje in glasno zapeljevanje, gibko premikanje, spodbujanje, mačje priprte oči … veliko znanja in izkušenj je v tem. In prav nič modrosti.

Je pa super žurka, ki je ne smete zamuditi! Kot, da jutri ne obstaja. Sočna dekliščina do vročega konca!

Predstava traja: 2 uri 10 min in ni primerna za otroke do 12 leta.

VABLJENI

na četrto predstavo za abonma in izven v soboto,
23. februarja 2019 ob 19. uri v veliko dvorano Kulturnega doma Radlje.

Vstopnice po ceni 17€ že na voljo vsako sredo med 17. in 18. uro ter uro pred predstavo na blagajni Kulturnega doma Radlje. Za vse dodatne informacije lahko pokličete na 040 741 242 (Petra).

V soboto, 23. februarja 2019 smo v Kulturnem domu Radlje gostili četrto predstavo za gledališki abonma in izven. Dvorana je bila nabito polna, za kar se zahvaljujemo vsem obiskovalcem, ki ste z nakupom vstopnice to omogočili in nam dali vedeti, da smo izbrali pravo predstavo za Radlje 😉 Predstava je bila dolga več kot 2 uri, a nam je še prehitro minilo. Iskrene čestitke izvajalcem, saj so nam res pripravili pravi šov! 😀 Menimo, da smo si dodobra razgibali tako obrazne kot trebušne mišice.