ČAKALNICA

Tretja predstava za gledališki abonma in izven
SOBOTA, 26. 1. 2019 ob 19. URI
KULTURNI DOM RADLJE

ČAKALNICA
komedija

Lado Bizovičar, Janez Hočevar Rifle
SITI Teater BTC

Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo. V Čakalnici čas ni več dimenzija, ni novinarjev in medijev, socialnih omrežij, telefonov in televizije. Dobrodošli v svet po smrti, v katerem sta naša junaka prisiljena razgaliti svoji komedijantski duši. Priče smo soočenju dveh generacij, dveh karier in dveh osebnosti, ki sta med seboj skrivnostno povezani. Na odru se o tako smrtno resnih stvareh še nikoli ni govorilo tako drzno in za crknit smešno. Pripravite se na napet fantazijski večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca – in še dlje!

Smrtno resna komedija za dva resnična zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru.

Vstopnice že na voljo po ceni 17€ v Parfumeriji Uran, Koroška cesta 4, Radlje ob Dravi in uro pred predstavo na blagajni Kulturnega doma Radlje.

V soboto, 27. januarja 2019 smo v Kulturnem domu Radlje gostili Lada Bizovičarja in Janeza Hočevarja s smrtno resno komedijo ČAKALNICA. Veseli nas, da se nas je zbralo veliko obiskovalcev, ki smo se dodobra nasmejali obema. Hvala za vaš obisk, naslednja predstava pa že naslednji mesec ;-).

Prilagamo nekaj foto utrinkov iz predstave, katere je ujela Doris Srčič.