BRADE

BRADE

KOMEDIJA avtorski projekt v sodelovanju s SITI Teater BTC

A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine … Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Razen na odru v uspešnici Brade!

Boštjan Gorenc – Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje stendap scene. Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober slovenske samostoječe komedije.

Najbolj kosmata komedija BRADE ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Pripravite se na zabavno mešanico skečev in stendapa, kot jih do sedaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli!

 

V soboto, 24. novembra 2018, smo otvorili novo sezono gledališkega abonmaja 2018/2019 s prvo predstavo BRADE. Predstava je bila med našimi obiskovalci odlično sprejeta, saj smo zapolnili celo dvorano, ob koncu pa so odhajali nasmejanih lic. Vsak komik posebej nas je do solz nasmejal. Sicer pa vemo, v vsakem hecu je tudi nekaj resnice. 🤣
Zahvaljujemo se obiskovalcem, da so v tolikšnem številu obiskali našo prvo predstavo, sedaj vas pa že vabimo na naslednjo. 

Prilagamo nekaj fotografij stand up večera.
📸 Doris S.

Radlje, pot je bila dolga, ampak vredna vsakega ovinka. Hvala za dobro energijo in pazite na teve sprejemnike!

Objavil/a Brade dne Sobota, 24. november 2018